Broilerlasagne curryketsupilla

Lasagne

1 paketti Pouttu Nopeat Lasagne Broiler

Curryketsuppi

2dl ketsuppia
1rkl curryjauhetta
0,5tl suolaa

Vihreä salaatti

200g sokeriherneitä
1kpl parsakaalia
1kpl kukkakaalia
200g ruusukaalia
1/2dl rypsiöljyä
1/4dl omenaviinietikkaa
suolaa
sokeria
pippuria

Lasagne

Lämmitä lasagne pakkauksen ohjeen mukaisesti. Tarjoile lämmin lasagne curryketsupin ja vihreän salaatin kanssa.

Curryketsuppi

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua noin 1h.

Vihreä salaatti

Laita kattilaan vettä kiehumaan. Käsittele vihannekset: leikkaa kukkakaalista ja parsakaalista 2 cm kokoisia nuppuja, puolita ruusukaalit. Laita kaikki vihannekset kiehuvaan veteen ja keitä 2 minuuttia. Kaada kuuma vesi pois ja laita vihannekset jääkylmään veteen jäähtymään, että kypsyminen loppuu. Kun vihannekset ovat jäähtyneet, siivilöi vesi pois ja laita kulhoon. Lisää joukkoon öljy ja etikka, mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Tarkista maku.

 

Reseptin parhaat palat