Kanapaisti, kasvikset ja sitruuna-voikastike

Ainekset

1 (800g) Pouttu Kanapaisti
250 g vihreää parsaa
200 g varsiparsakaalia
3 porkkanaa

Kastike

1 sitruuna
2 salottisipulia
100 g huoneenlämpöistä voita
1/2 tl suolaa

Leikkaa parsojen ja varsiparsakaalien varsista muutama sentti pois ja huuhtele kasvikset. Pese ja kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat paloiksi. Keitä kasvikset napakan kypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä.

Raasta pestystä sitruunasta 1 tl kuoren keltaista osaa ja purista ½ dl mehua. Kuori ja hienonna sipulit. Sulata ruokalusikallinen voita kattilassa ja lisää sitruunankuoriraaste,

-mehu ja sipulit. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Laske lämpö minimiin ja vatkaa joukkoon huoneenlämpöistä voita ruokalusikallinen kerrallaan.

Tarjoa keitetyt kasvikset ja sitruuna-voikastike kylmän tai lämmitetyn Pouttu Juhla Kanapaistin kanssa.

Reseptin parhaat palat