Kannuswurstipasta

Ainekset

200 g pennepastaa
300 g Pouttu Kannuswurstia
4 kpl tomaattia
2 kpl punasipulia
2 kpl valkosipulinkynttä
2 rkl kaprista
1/2 punainen chili
1 dl silputtua persiljaa
x raastettua parmesan juustoa

Viipaloi ja suikaloi makkara. Leikkaa tomaatit lohkoiksi, kuoritut sipulit ohuiksi suikaleiksi, chili ja valkosipulin kynnet pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipulit laakeassa kasarissa oliiviöljyssä, lisää tomaatit, valkosipulit, chili, kapris ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä pasta runsaassa miedossa suolavedessä keittoajan mukaisesti. Kaada keitinvesi pois muutama desilitra säästäen. Lisää pasta, silputtu persilja kasariin ja sekoita kaikki aineet pastan keitinlientä lisäten, näin saat maut tasaantumaan herkullisen lopputuloksen. Tarkista suola. Rouhi sekaan vielä mustapippuria ja halutessasi lautasille pastan päälle parmesan-juustoa.

Reseptin parhaat palat