Maistuva munakas

AINEKSET

100 g Pouttu Nopeat Palvikinkkukuutioita
5 kpl parsakaalinnuppua
1 oksa kevätsipulia
2 oksaa persiljaa
4 kpl kirsikka- tai pisaratomaattia
20 g juustoa (esim. Emmentalia)
4 kpl kananmunaa
4 rkl vettä
2 tl suolaa
1 rkl rypsiöljyä
lisäksi mustapippuria makusi mukaan

Paista palvikinkkukuutiot pannussa rypsiöljyn kera ja lisää parsakaalinuput. Paista hetki, niin että parsakaalit kypsyvät. Siirrä palvikinkku-parsakaali-paistos pois pannulta. Riko erillisessä astiassa vispilällä kananmunasta rakenne. Lisää vesi, suola ja mustapippuri. Kuumenna pannu kuumaksi, lisää rypsiöljy ja kaada munakasmassa pannulle. Sekoita massaa lastalla, kunnes se alkaa hyytymään. Lisää palvikinkkukuutiot, tomaatti sekä parsakaalit pannuun. Anna munakkaan olla 2 minuuttia pannulla miedolla lämmöllä. Siirrä munakas lautaselle ja viimeistele leikatulla persiljalla, kevätsipulilla ja raastetulla juustolla.

Reseptin parhaat palat