Nopeat Kanapuikot
Lämmitä Kanapuikot pakkauksen ohjeiden mukaisesti
Pikkelivihannekset dippailuun
Kiehauta kattilassa etikka, sokeri, vesi ja suola. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Esikäsittele vihannekset: kuori porkkanat ja leikkaa 1 x 1 x 5 cm tikkuja, leikkaa varsiselleristä samankokoisia tikkuja. Leikkaa kukkakaalista ja parsakaalista 2 cm kokoisia nuppuja. Kiehauta kattilassa vesi ja laita kattilaan porkkanatikut, keitä 2 minuuttia, lisää muut aineet ja keitä vielä 2 minuuttia. Siivilöi vihannekset ja laita kylmään veteen. Kun vihannekset ovat jäähtynyt kaada niiden päälle etikkaliemi. Anna maustua kaksi tuntia, parhaan tuloksen saat, kun annat maustua kannellisessa astiassa yön yli jääkaapissa. Marinoidut vihannekset säilyvät jääkaapissa monta viikkoa.