Pulled Chicken
Lämmitä öljy pannussa ja murenna Pouttu Nopeat Pulled Chicken pannulle, paista miedolla lämmöllä
rapeaksi ja mausta suoalla ja pippurilla.
Hernehummus
Laita kaikki ainekset blenderiin ja surauta hummukseksi. Tarkista maku.
Vuohenjuustomousse
Laita kaikki aineet kulhoon ja vatkaa kunnes seos vaahtoutuu. Mausta.
Pikkelöity punasipuli
Kiehauta kattilassa etikka, sokeri, vesi ja suola. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja kaada
punasipuliviipaleiden päälle. Anna maustua kaksi tuntia, parhaan tuloksen saat, kun annat
maustua kannellisessa astiassa yön yli jääkaapissa. Marinoidut sipulit säilyvät jääkaapissa
monta viikkoa.
Tarjoilu
Lämmitä pitaleipiä kuivalla pannulla molemmilta puolilta 30 sekunnin ajan, avaa leipä sivuviillolla
ja täytä Pulled Chickenilla, hernehummuksella, vuohenjuustomoussella ja pikkelöidyllä punasipulilla.