Kannuswurstihampurilainen

Ainekset

500 g Kannuswurstimakkaraa (4 viipaletta)
4 kpl hampurilaissämpylää
2 kpl tomaattia
2 kpl punasipulia
8 rkl majoneesia
2 rkl Dijon-sinappia
4 rkl ketsuppia
x mustapippuria myllystä
x Maldon-suolaa

Leikkaa makkaratanko neljäksi viipaleeksi. Paista makkarat grillillä tai pannulla molemmin puolin pinnaltaan rapeaksi. Paahda samoin sämpylät pinnoiltaan rapeiksi. Sekoita sinappi ja majoneesi keskenään. Lusikoi sinappimajoneesi pohja sämpylöiden pintaan ja lisää makkarat. Leikkaa sipulit ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja nostele makkaroiden päälle. Rouhi pintaan kevyesti mustapippuria myllystä ja halutessasi ripaus suolaa. Sivele sämpylä kansien sisäpintaan ketsuppia ja nostele päälle. Herkuttele heti.

Reseptin parhaat palat