Possunpaisti bruschetta

Ainekset

200 g Pouttu possun paistileikkelettä
4 kpl pihvitomaattia
3 kpl salottisipulia
2 kpl valkosipulinkynttä
0,5 dl oliiviöljyä
x mustapippuria myllystä
x Maldon-suolaa
x maalaisleipää
x valkosipulia

Poista tomaateista kiinnikekanta ja leikkaa tomaatit kuutioiksi. Kuori sipulit, silppua pieneksi. Sekoita tomaatit, sipulit, murskatut valkosipulin kynnet keskenään. Lisää öljy ja mausta pippurilla ja suolalla. Anna mehustua pari tuntia ennen tarjoilua. Paahda maalaisleipäviipaleet parilapannulla molemmin puolin rapeiksi. Hiero pintaan valkosipulin kynttä. Lisää päälle tomaatti, sipulia ja possunpaistiviipaleita.

Reseptin parhaat palat