Pulled pork pottumuusilla

Pulled pork

450 g Pouttu pulled pork BBQ
x parsakaalia

Perunamuhennos

8-10 kpl jauhoista perunaa (Amazon, Rosamunda tms.)
150 g suolatonta voita
4 dl täysmaitoa tai kermaa
x suolaa

Pulled pork

Lisää Pulled Pork pussi kattilaan, jossa kuuma vesi. Anna lämmetä hetki, näin saat helpolla pussin sisällön talteen makuliemineen. Leikkaa pussin reuna saksilla ja kaada sisältö kuivaan kattilaan. Anna possun kuumentua hiljalleen. Pyörittele parsakaalin nuput oliiviöljyssä, mausta suolalla ja paahda uunissa muutama minuutti. Tarjoile ylikypsä possu perunamuusin ja parsakaalin kanssa.

 

Perunamuhennos

Kuori perunat. Leikkaa perunat kahteen, suuremmat neljään osaan. Näin näet, että peruna on terve myös sisältä. Keitä suolattomassa vedessä niin kauan, että perunat menevät reilusti rikki. Kaada vesi pois. Kuumenna maito. Lisää kattilaan perunoiden sekaan pehmeä voi ja anna sulaa hetki kannen alla. Valmista perunamuhennos vatkaimella tai perunasurvimella kuumaa maitoa tai kermaa vähissä erissä lisäten, kunnes muhennos on samettisen tasaista. Mausta suolalla.

Reseptin parhaat palat