Tacokana-kukkakaalisalaatti

Ainekset

1 pkt (150 g) Pouttu Nopeat Revitty kana, tacomaustettu
500 g kukkakaalia
1 nippu retiisejä
1 tlk (140 g) maissinjyviä
65 g babypinaattia
2 kevätsipulinvartta

Kastike

1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
2 rkl tacomaustetta
2 tl valkoviinietikkaa
1 tl sokeria

Aloita sekoittamalla kastikkeen aineet keskenään. Anna tekeytyä muun valmistelun ajan.
Pese kukkakaali ja leikkaa kukinnot viipaleiksi. Pese ja lohko retiisit. Valuta maissit. Huuhtele pinaatit tarvittaessa ja leikkaa sipulinvarret suikaleiksi. Sekoita kukkakaalit, maissit ja pinaatit kastikkeeseen. Siirrä tarjoiluastialle. Lisää retiisit ja sipulinvarret sekä lopuksi Pouttu Nopeat tacomaustettu Revitty Kana. Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoamista.
Vinkki: Jos käytät Pouttu Nopeat Revitty Kana Maustamatonta tai Pouttu Nopeat Kanafileekuutioita, sekoita ne kastikkeeseen kukkakaalin, maissin ja pinaatin kanssa yhtä aikaa.

Reseptin parhaat palat